Ons team

Chris Borsten

Eigenaar / oprichter

Extra Cura is 2013 opgericht door eigenaar en directeur Chris Borsten. Zijn passie voor de maatschappelijke uitdaging om de kwaliteit van patiëntenzorg te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te verlagen is tastbaar in alle aspecten van het dienstenaanbod van Extra Cura.

Chris bezit een brede en diepe oriëntatie in de zorg. Zijn medische kennis is gebaseerd op 12 jaar ervaring als verpleegkundige op de (kinder-) Intensive Care en als Wondconsulent in het Universitair Medisch Centrum Nijmegen (UMCN). Daarnaast heeft Chris 15 jaar ervaring met het vermarkten van medische hulpmiddelen in verschillende landen in Europa als Marketing Manager en Business Development Manager. Hij heeft een uitgebreid netwerk en diepgaande kennis ontwikkeld over de inrichting en bekostiging van het Nederlandse zorgstelsel. Chris is gecertificeerd Auraportal consultant.

Ruud de Vries

ICT specialist / projectmanager

Ruud de Vries vertegenwoordigt alles wat met ICT techniek te maken heeft bij het gebruik van Zorgstarter®. Ruud is als zeer ervaren ICT specialist en manager betrokken bij elk project. In de hectiek van een groot project brengt Ruud rust en overzicht. Dit, gecombineerd met gedegen kennis van hardware en software maakt hem de ideale projectmanager en problemsolver. Ook Ruud is gecertificeerd Auraportal consultant.

Op projectbasis kan Extra Cura gebruik maken van meerdere gecertificeerde Auraportal consultants met unieke specialisaties welke bij kunnen dragen aan het oplossen van vraagstukken bij het configureren van de software voor specifieke behoeften van de klant.