Over Extra Cura

Bij Extra Cura zijn we er van overtuigd dat transmurale zorg beter, veiliger en efficiënter kan. Wij zien een zorgmodel waar het patiëntbelang voorop staat en de zorgprofessional weer verantwoordelijk wordt voor het gehele transmurale zorgproces van de patiënt. Wij dragen onafhankelijk en disruptief bij aan die transitie, zodat de patiënt ondersteund wordt in het maken van keuzes en de zorgprofessional gefaciliteerd wordt met kennis en gereedschap om daarbij te helpen.

Extra Cura doet dit onder andere met betaalbare en op maat gemaakte ict- oplossingen die we inrichten met onze kennis, ervaring en het inzicht in de belangen en processen in de transmurale zorg. Juist de combinatie van die competenties en ambitie maakt Extra Cura uniek in Nederland.

Zorgstarter® is eigendom van Extra Cura B.V. Het concept is ontwikkeld met en door sterk gemotiveerde medewerkers, gebruikers en pioniers in de zorg die ieder op hun manier bijdragen aan de ontwikkeling door niet alleen klant te worden maar tevens input te leveren in de vorm van wensen en eisen aan het concept.

Extra Cura is schatplichtig aan allen die aan dit concept hebben bijgedragen en is hen daar zeer dankbaar voor.

Extra Cura is in 2013 opgericht door eigenaar en directeur Chris Borsten. Zijn passie voor de maatschappelijke uitdaging om de kwaliteit van patiëntenzorg te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te verlagen is tastbaar in alle aspecten van het dienstenaanbod van Extra Cura.